ADVERTENTIE
Cartoon Network GameBox

Cartoon Network GameBox

Cartoon Network

Omschrijving

AL JE FAVORIETE PROGRAMMA'S VIND JE HIER
Speel spelletjes van de leukste Cartoon Network-programma's. Gumball, Darwin, Robin, Raven, Finn, Jake, Quatre Bras en nog veel meer van j
AL JE FAVORIETE PROGRAMMA'S VIND JE HIER
Speel spelletjes van de leukste Cartoon Network-programma's. Gumball, Darwin, Robin, Raven, Finn, Jake, Quatre Bras en nog veel meer van je favoriete personages zijn klaar voor actie!

SPEEL DE LEUKSTE GAMES
Maak doelpunten, versla de slechteriken, spring van heuvels en wolkenkrabbers, verzamel badges en power-ups … Al je favoriete spelletjes vind je in de Cartoon Network Games-app: dé app waarmee je altijd kunt spelen, waar je ook bent!

SPELLETJES VAN GUMBALL
Ga naar Elmore en speel spelletjes met al je favoriete Gumball-personages: Gumball, Darwin, Anais, Banaantje Joe en nog vele anderen! In 'Ontsnapping uit Elmore' proberen Gumball en zijn vrienden van school te ontsnappen. In 'Swing Out' help je de hele club in de ruimte van het ene platform naar het andere.

SPELLETJES VAN TEEN TITANS GO
Dol op vechtspelletjes? Probeer dan eens 'Slash of Justice' , waarin je eindeloos veel vijanden verslaat en de H.I.V.E. probeert te bereiken. Ben je meer van de arcadegames? Speel dan 'Raven's Rainbow Dreams' waarin Raven weer droomt van een vrolijk roze leven. Leid haar eenhoorn langs zo veel mogelijk wolken als je maar kunt voordat ze wakker wordt!

Spelletjes van Ben 10
Bekijk snel alle superspannende spelletjes van Ben 10! In 'Power Surge' leid je Ben langs allerlei straatschorem en verander je in sterke aliens. Bereid je goed voor op de eindbazen aan het eind van ieder level! In 'Steam Camp' verander je in Stinkvlieg en probeer je onschuldige toeristen te redden uit de kille handen van het robotleger van Stoom Smythe.

SPELLETJES VAN TIJD VOOR AVONTUUR
Ga naar het Land van Ooo en speel allerlei superleuke spelletjes voor kinderen. Bescherm Finn en Jake tegen de ijspegels van de IJskoning in het nieuwe Tijd voor Avontuur-spelletje 'Marceline's Ice Blast'. Ben je fan van Marceline? Dan heb je geluk, want je kunt haar knettercoole muziek gebruiken om pinguïns weg te jagen. Maar pas wel op voor de IJskoning!

SPELLETJES VAN DE POWERPUFF GIRLS
In 'Mech Mayhem. ' strijd je samen met Blossom, Bubbles en Buttercup de verwende Prinses Meergeld en haar honderden vliegende robots!  In 'Trail Blazer' laat je je vliegenierskunsten zien. Je verslaat Mojo Jojo door alle obstakels in de lucht te vermijden terwijl je over Townsville heen vliegt.

SPELLETJES VAN WAT BEREN LEREN
Maak kennis met de beren: IJsbeer, Panda en Grizzly, en hun vrienden. In 'Shush Ninjas' breng jij gerechtigheid naar de bioscoop. Iedereen die luidruchtig popcorn zit te eten, met een rietje slurpt of op z'n telefoon zit te pielen, krijgt van jou een flinke draai om de oren.

IEDERE MAAND WEER NIEUWE SPELLETJES
Er valt altijd wel iets nieuws te ontdekken! Of je nu op weg bent naar school, in de bus zit of op vakantie gaat: voortaan kun je ook OFFLINE Cartoon Network-spelletjes spelen. Het enige wat je hoeft te doen, is je favoriete spelletjes downloaden. Heeft je apparaat niet genoeg opslagruimte? Vraag dan je vader, moeder of een andere volwassene om hulp.

Neem hier elke week een kijkje, want wie weet wacht er een verrassing op je …

Schermafbeeldingen