ADVERTENTIE

Omschrijving

Dit is Toon Cup: het gratis voetbalspel van Cartoon Network. Stel een dreamteam samen met je lievelingspersonages, zoals Darwin van De Wonderlijke Wereld van Gumball, Raven van Tee
Dit is Toon Cup: het gratis voetbalspel van Cartoon Network. Stel een dreamteam samen met je lievelingspersonages, zoals Darwin van De Wonderlijke Wereld van Gumball, Raven van Teen Titans Go! en Jake van Tijd voor Avontuur. Laat zien dat je een echte topvoetballer bent door je team te laten scoren en je een weg naar de eerste plaats te vechten in het grootste Toon Cup-toernooi aller tijden. Dit is niet zomaar een spel. Dit is Toon Cup!

STEL EEN PLOEG SAMEN
Wie wordt de aanvoerder en wie staat in het doel? Dat bepaal jij! Bekijk de statistieken en krachten van de spelers en stel een onverslaanbare ploeg samen.

· Supergirl en Wonder Woman van DC Super Hero Girls
· Craig en Kelsey van Craig van de Kreek
· Quatre Bras en XLR8 van Ben 10
· Cyborg en Raven van Teen Titans Go!
· Appel en Uitje van Appel en Uitje
· Finn en Jake van Tijd voor Avontuur
· Darwin en Anais van De Wonderlijke Wereld van Gumball
· Blossom en Bubbles van De Powerpuff Girls
· Panda en IJsbeer van Wat babyberen leren
· Dascycloop van Mao Mao: Helden met een Puur Hart

KIES JE LAND
Maak je keuze uit een wereldwijde landengroep en strijd in het Toon Cup-toernooi om het wereldkampioenschap! Speel wedstrijden en maak doelpunten om je score te verhogen en uiteindelijk bovenaan het klassement te eindigen.

SCOOR DOELPUNTEN
In dit spel moet je doelpunten maken en tegelijkertijd de tegenstander bij jouw doel weghouden. En vergis je niet: scoren is lang niet zo eenvoudig als je denkt, want de doelman van de tegenstander is niet gek! Tackle, dribbel, pass en schiet de bal precies goed – en win het spel! Houd ondertussen je ogen goed open voor power-ups, want daarmee geef je je spelers flinke bonussen en de tegenstander flinke problemen! Supersnelheid en bananenschillen zijn nog maar een greep uit de complete selectie power-ups.

OFFLINEMODUS
Speel altijd en overal zonder wifiverbinding. Download het spel hiervoor wel eerst op je apparaat.

VERDIEN VOETBALLEN, TENUES, STADIONS EN PERSONAGES
Je kunt van alles ontgrendelen, zoals upgrades, themastadions, tenues en heel. veel. ballen. En wat dacht je van exclusieve personages? Dit jaar speel je bijvoorbeeld Batgirl van DC Super Hero Girls vrij!

VOLTOOI DAGELIJKSE UITDAGINGEN
Voor al die vrij te spelen items heb je extra fiches nodig. Die kun je verdienen door elke dag uitdagingen te voltooien.


***** Nieuw *****

Ontgrendel compleet nieuwe spelers!
Breid je team uit met compleet nieuwe spelers, waaronder Mordechai en Rigby van Regular Show en Batman van Teen Titans GO!

En nog heel veel meer!
Maar daar blijft het niet bij. Er valt nog veel meer te ontgrendelen, waaronder tenuekleuren, ballen en bundels met personages.

Voel de actie met Toon Cup-missies!
Beleef het drama en de chaos van het Cartoon Network-voetbal op een gloednieuwe manier. Er staat veel op het spel terwijl je favoriete personages het tegen elkaar opnemen. En elk verhaal zit vol verrassende wendingen. Zo krijg je uitdagingen en bizarre weersomstandigheden voor je kiezen. Bliss van de Powerpuff Girls maakt haar debuut en bindt samen met Bubbles, Blossom en Buttercup de strijd aan met Mojo Jojo! Maar dat is nog niet alles. In de missie 'Smikkelbal' proberen Gumball en Richard te voetballen terwijl het lekkers hen letterlijk om de oren vliegt.

Plus: nieuwe toernooien!
Binnenkort zijn er nieuwe livetoernooien. Kies je land en schiet, tackle en scoor je een weg naar de eerste plaats!

Schermafbeeldingen