ADVERTENTIE

Omschrijving

Voetbal is terug van weggeweest en leuker dan ooit tevoren! Speel het superspannende voetbalspel Toon Cup helemaal gratis. Kies je favoriete Cartoon Network-personages, zoals Darwi
Voetbal is terug van weggeweest en leuker dan ooit tevoren! Speel het superspannende voetbalspel Toon Cup helemaal gratis. Kies je favoriete Cartoon Network-personages, zoals Darwin van De Wonderlijke Wereld van Gumball, , Bubbles van De Powerpuff Girls en Appel van Appel en Uitje. Verfijn je voetenwerk en werk samen met je ploeg zodat je vaak scoort en bovenaan het klassement komt te staan!

STEL EEN PLOEG SAMEN
Stel een onverslaanbare ploeg samen en let daarbij goed op de eigenschappen en sterke punten van de spelers. Dit jaar kun je rekenen op nieuwe Toon Cup-spelers, waaronder Jessica van Craig van de Kreek,, Elliott en Mo van Elliott van de Aarde en Beast Boy vanTeen Titans Go! En wat dacht je van:

· Craig en Kelsey van Craig van de Kreek
· Quatre Bras en XLR8 van Ben 10
· Cyborg en Raven van Teen Titans Go!
· Appel en Uitje van Appel en Uitje
· Finn en Jake van Tijd voor Avontuur
· Darwin en Anais van De Wonderlijke Wereld van Gumball
· Blossom en Bubbles van De Powerpuff Girls
· Panda en IJsbeer van Wat Beren Leren
· Dascycloop van Mao Mao: Helden met een Puur Hart

KIES JE LAND
Maak je keuze uit een wereldwijde landengroep en strijd in het Toon Cup-toernooi om het wereldkampioenschap! Speel wedstrijden en maak doelpunten om je score te verhogen en uiteindelijk bovenaan het klassement te eindigen.

SCOOR DOELPUNTEN
In dit spel moet je doelpunten maken en tegelijkertijd de tegenstander bij jouw doel weghouden. En vergis je niet: scoren is lang niet zo eenvoudig als je denkt, want de doelman van de tegenstander is niet gek! Tackle, dribbel, pass en schiet de bal precies goed – en win het spel! Houd ondertussen je ogen goed open voor power-ups, want daarmee geef je je spelers flinke bonussen en de tegenstander flinke problemen! Supersnelheid en bananenschillen zijn nog maar een greep uit de complete selectie power-ups.

STRIJD MEE IN TOON-TOERNOOIEN
Er is ook een gloednieuwe spelmodus: Toon-toernooien. Stel een team samen en speel tegen superteams. Win wedstrijden om punten te verdienen en sla je door de verschillende toernooien heen. In elk toernooi valt een te gekke trofee te winnen – prijken ze straks allemaal bij jou in de prijzenkast?

SPEEL BALLEN, STADIONS EN PERSONAGES VRIJ
Je kunt van alles vrijspelen, zoals upgrades, themastadions en heel. veel. ballen. En wat dacht je van exclusieve personages? Dit jaar speel je bijvoorbeeld Elliott van Elliott van de Aarde vrij!

VOLTOOI DAGELIJKSE UITDAGINGEN
Voor al die vrij te spelen items heb je extra munten nodig. Die kun je verdienen door elke dag uitdagingen te voltooien.

Schermafbeeldingen