ADVERTENTIE
Gumballs knalfuif - het spel

Gumballs knalfuif - het spel

Gumball

Omschrijving

Gumball geeft een feestje en jij mag ook komen! Maak je klaar om het op te nemen tegen familie, vriend en vijand, terwijl je allerlei leuke bordspelwerelden verkent die rechtstreek
Gumball geeft een feestje en jij mag ook komen! Maak je klaar om het op te nemen tegen familie, vriend en vijand, terwijl je allerlei leuke bordspelwerelden verkent die rechtstreeks uit de Wonderlijke Wereld van Gumball komen. Race met je medespelers over het bord en bereik als eerste de eindstreep, terwijl je in allerlei spelletjes en wedstrijdjes samenwerkt en om de overwinning strijdt!

"Och, hallo! Richard Watterson hier! Je kent me misschien wel als de vader van Gumball, of als die meneer met een contactverbod bij ruim 50 hamburgertenten in Elmore. Hoe het ook zij, welkom bij Gumball's knalfuif – het spel! Met deze superleuke app kun je bij mij thuis lekker feesten en bordspelletjes spelen. Ik mag van Gumball en zijn vrienden niet meer meedoen omdat ik vorige keer per ongeluk op de dobbelsteen ben gaan zitten, die vervolgens nooit meer het daglicht heeft gezien … Maar dit is allemaal lekker digitaal, dus dan hoef je je geen zorgen te maken over verdwijnende dobbelstenen! Veel plezier! Feestelijke groetjes, Richard!"

Speel alleen of met vrienden
Of je nu met je vrienden uit je dak gaat of gewoon in je eentje lol trapt, je kunt dit spel altijd spelen en je hebt maar één apparaat nodig! Geef het apparaat door, zodat iedereen aan de beurt komt. Ieder minispelletje is geschikt voor maximaal vier spelers, waarbij iedere speler een eigen hoekje van het scherm bedient. Speel je in je eentje? Dan kun je het bij alle minispelletjes tegen de computer opnemen! Hoe je het feestje ook in elkaar zet, met Gumball's knalfuif gaat het dak er altijd af! Woehoe!

Vier spannende borden
Gumball's knalfuif bevat vier borden waarop jij en je vrienden de strijd met elkaar kunnen aangaan! Baan je een weg over allerlei routes en paadjes, waarbij hoge ogen gooien het verschil tussen winnen en verliezen kan betekenen! Ieder bord heeft zijn eigen unieke trucjes en uitdagingen die je moet overwinnen. Bereik jij als eerste de eindstreep? Dit zijn de borden:
• Het spookhuis
• Elmore
• De regenboogfabriek
• Het niks

Twintig spannende minispelletjes
Gumball's knalfuif bevat twintig superleuke minispelletjes, van platformgames tot lastige puzzels! Heb je een favoriet spelletje ontdekt? In het gedeelte 'Minispelletjes' kun je het zo vaak spelen als je maar wilt!

Al je favoriete personages
Het feestje wordt pas leuk als er echte feestbeesten aanwezig zijn! Daarom kun je kiezen uit zes superleuke Gumball-personages, van de Wattersons zelf tot hun beste vrienden:
• Gumball
• Darwin
• Anais
• Penny
• Carrie
• Tobias

Belangrijk om te weten voordat je de app downloadt: hij bevat standaard gratis het bord 'Het spookhuis' en 5 minispelletjes. De andere borden en minispelletjes kun je in de app los kopen. Aankopen in apps kosten echt geld en worden op je bankrekening in rekening gebracht. Wil je beperken of bepalen wie er aankopen in de app kan doen of een wachtwoord instellen voor aankopen in deze of een andere app? Dat kan via de apparaatinstellingen.

Schermafbeeldingen