ADVERTENTIE
Cartoon Network's Party Dash

Cartoon Network's Party Dash

Cartoon Network

Omschrijving

Ben 10, de Gumball-club en de beren van Wat Beren Leren vieren een feestje – totdat er opeens onguur geboefte opduikt om de boel te verpesten. Nu is het aan jou om dat schorriemorr
Ben 10, de Gumball-club en de beren van Wat Beren Leren vieren een feestje – totdat er opeens onguur geboefte opduikt om de boel te verpesten. Nu is het aan jou om dat schorriemorrie een lesje te leren!Het is aan jou om de strijd met dat schorriemorrie aan te gaan! Kies uit ruim 10 personages, onder wie Gumball, Darwin, Anais, Penny, Grizz, Panda, IJsbeer, Vuurvlaag, Quatre Bras, XLR8 en Shock Rock.

Sprint langs de obstakels en verkoop de vijanden een optater terwijl je naar de eindstreep sjeest! Raak zo veel mogelijk monsters, spoken, drones en karateduiven! Vul de combometer om extra onoverwinnelijk en snel te worden! Koop met je muntjes power-ups en spullen of kies voor stijlvolle kostuums en knotsgekke hoofddeksels!

SPEEL ALLE 10 DE PERSONAGES VRIJ!
Speel 10 superleuke personages vrij uit Ben 10, Wat Beren Leren en De Wonderlijke Wereld van Gumball: Quatre Bras, Vuurvlaag, XLR8, Gumball, Darwin, Anais, Penny, Grizz, Panda en IJsbeer!

DRIE WONDERLIJKE WERELDEN!
Baan je een weg door allerlei wonderlijke werelden uit Ben 10, Wat Beren Leren en natuurlijk De Wonderlijke Wereld van Gumball! Scheur door het bladerdek van een enorm woud, buitel langs het schroot op de schroothoop of jakker door een tropisch paradijs!

KEIHARDE ACTIE!
Beuk obstakels en vijanden uit de weg terwijl je naar de eindstreep raast! Geef alle monsters, spoken, drones en karateduiven een optater! Vul de combometer om onoverwinnelijk en extra snel te worden!

SUPERVETTE UPGRADES!
Lever muntjes in voor extra krachten en betere spullen! Met ieder voorwerp profiteer je van allerlei voordelen, zoals hoge sprongen, een extra leven, bubbelschilden en een mephamer!

FEESTELIJKE OUTFITS!
Maak het feest compleet met unieke outfits voor alle tien de personages. Zet een leuk hoofddeksel op uit Tijd voor Avontuur, De Powerpuff Girls, Steven Universe en allerlei andere programma's!

In Party Dash houdt het feest nooit op!

Schermafbeeldingen