ADVERTENTIE
Mijn Cartoon Network

Mijn Cartoon Network

Cartoon Network

Omschrijving

Tijd om je creativiteit helemaal de vrije loop te laten, samen met al je favoriete personages van Cartoon Network! Kies uit allerlei leuke achtergronden om te kleuren en ontdek tal
Tijd om je creativiteit helemaal de vrije loop te laten, samen met al je favoriete personages van Cartoon Network! Kies uit allerlei leuke achtergronden om te kleuren en ontdek talloze supertoffe stickers, bijvoorbeeld van De Powerpuff Girls, , De Wonderlijke Wereld van Gumball en Wat babyberen leren! Experimenteer lekker met een breed scala aan kleurspulletjes, kwasten en nog veel meer – en maak je meesterwerk daarna helemaal compleet met superstrakke stickers! Download je creatie als een foto of maak er een toffe animatie met muziek van – en laat je familie en vrienden je nieuwe meesterwerk zien!

PROPVOL SUPERTOFFE PERSONAGES VAN CARTOON NETWORK

Ontdek allerlei leuke achtergronden om te kleuren en ontdek talloze supertoffe stickers van je favoriete personages van Cartoon Network, zoals:

- Gumball en Darwin van De Wonderlijke Wereld van Gumball
- Appel en Uitje van Appel en Uitje
- Robin en Starfire van Teen Titans Go!
- Grizz, Panda en IJsbeer van Wat babyberen leren
- Finn en Jake van Tijd voor Avontuur
- Craig en Kelsey van Craig van de Kreek
- Batgirl van DC Superhero Girls
- Diamantkop van Ben 10


TOFFE BEWEGENDE EN STATISCHE STICKERS
Maak je meesterwerk compleet met allerlei leuke stickers, bijvoorbeeld van regenbogen, ijsjes, zonnebrillen en sterren!

VERFKWAST EN VERFBLIK
Wat voor kunstenaar er ook in jou schuilt, je kunt op allerlei manieren spelen! Tik om met de verf meteen een groot vlak in te kleuren of pak de kwast erbij om mooie details aan te brengen. Wil je de lat echt hoger leggen, dan gebruik je ze allebei – meesterwerken gegarandeerd!

MAAK EEN MEESTERWERK
Maak je creatie helemaal af met een unieke intro en outro! Maak je keuze uit allerlei verschillende Cartoon Network-stijlen en til je creativiteit naar een hoger niveau!

OPSLAAN EN DELEN MAAR
Sla je creatie als foto of video op en deel ’m met familie en vrienden.

Schermafbeeldingen