ADVERTENTIE
Boomerang All Stars

Boomerang All Stars

Boomerang

Omschrijving

De Boomerang All Stars strijden in de All Stars Cup om de overwinning. Welk team gaat er winnen?

Stel je Boomerang-team samen en strijd in zeven spannende sportevenementen, waa
De Boomerang All Stars strijden in de All Stars Cup om de overwinning. Welk team gaat er winnen?

Stel je Boomerang-team samen en strijd in zeven spannende sportevenementen, waaronder voetbal, om de overwinning! Komt jouw team bovenaan het klassement te staan? Speel met je favoriete Boomerang-personages uit allerlei programma’s, zoals Be Cool Scooby-Doo, Tom and Jerry, New Looney Tunes, The Happos Family, Bunnicula, Dorothy en de Tovenaar van Oz en Wacky Races! Laat het spel beginnen!

STAR STRIKER
Gloednieuw bij Boomerang All Stars! Schiet de bal op het bewegende doelwit in het doel. Schiet jij een effectbal langs de keepers en haal je de hoogste score?

SUPERKEEPER
Gloednieuw bij Boomerang All Stars! Als Superkeeper krijg je een bombardement van schoten voor je kiezen. Laat er geen een langs gaan en houd het hoofd koel als de ballen echt massaal op je afkomen!

BASKET ZORB
Basket Zorb is basketbal, maar dan met een briljante twist: je slamdunkt jezelf! Mik de basketballen met je favoriete Boomerang-personages precies goed en scoor massa’s punten. Wat wordt jouw topscore?

BEACH POGO
Klaar voor de start? Pogo’en maar! Stuiter van strandbal naar strandbal en win de estafette! Kies de juiste hoek en spring precies op het juiste moment … Maar pas op dat je niet in het water belandt!

ROCKET RACKET
Haal een topscore in Rocket Racket! Scheur rond met een raketskateboard en werk alle tennisballen in het doel. Pas alleen wel op voor de bowlingballen!

RUBBER RING RACE
Tijd om de golven te bedwingen! Leg op een band het parcours van een wildwaterbaan af. Maak sprongen, vermijd obstakels en maak je klaar voor maffe actie. Zet jij een nieuw record neer? Maak je klaar voor een spetterend spektakel!

SKY DIVE
Suis door de lucht! Spring op grote hoogte uit een vliegtuig en probeer door de gouden ringen te vallen. Maar pas wel op voor de vogels, kisten en vliegtuigen. Land jij met je parachute precies in de roos?

Schermafbeeldingen