ADVERTENTIE
Omnitrix Hero

Omnitrix Hero

Ben 10

Omschrijving

In dit Omnitrix Hero-avontuur mep, schop en sla je eindeloos veel alienrobots naar de schroothoop – met de aliens van Ben 10! Verander in Vuurvlaag, XLR8 en Shock Rock, en neem het
In dit Omnitrix Hero-avontuur mep, schop en sla je eindeloos veel alienrobots naar de schroothoop – met de aliens van Ben 10! Verander in Vuurvlaag, XLR8 en Shock Rock, en neem het op tegen Stoom Smythe en zijn bliksemsnelle robots. Val precies op het juiste moment aan om maximale schade aan te richten!

Dankzij de eenvoudige touchscreenbediening duik je meteen de actie in. Maar let wel op, want de razendsnelle gevechten en vindingrijke vijanden stellen je reactietijd en strategisch inzicht op scherp! Verzamel tandwielen om je aliens sneller, sterker en robuuster te maken – en zet hun unieke eigenschappen in om record na record te verbreken!

RAMMEN MET ROBOTS
Stoom Smythe heeft een leger stoomrobots losgelaten en nu moet Ben hem met zijn alienkrachten tegenhouden! Neem het als Omniverbeterde Vuurvlaag, XLR8 of Shock Rock op tegen eindeloze golven van blikken boeven.

KEIHARDE KNOKPARTIJEN
Vecht met de handige touchscreenbediening en leer de unieke aanvalspatronen van die harteloze roestbakken kennen!

EEN EN AL UPGRADES
Breid je arsenaal uit met allerlei nieuwe aanvallen. Schroef je statistieken op en speel verbeteringen vrij waarmee je nog harder strijd levert. Iedere keer dat je speelt, kun je op nieuwe manieren aan de slag!

HOGE NIVEAUS, MAXIMALE KRACHT
Heb je het maximale niveau bereikt? Geen probleem! Met een kleine investering kun je nóg hoger komen en nóg sterker worden.

Leer alle aliens van Ben 10 perfect kennen en behaal een nieuw record in Omnitrix Hero!

Schermafbeeldingen