ADVERTENTIE
Free Fur All

Free Fur All

Wat Beren Leren

Omschrijving

Help de beren in zes verschillende minigames bij hun dagelijkse rampspoed. Zorg dat Panda de beste barista van de stad wordt. Beoefen mystieke vechtsporten met IJsbeer. Grijp grati
Help de beren in zes verschillende minigames bij hun dagelijkse rampspoed. Zorg dat Panda de beste barista van de stad wordt. Beoefen mystieke vechtsporten met IJsbeer. Grijp gratis eten van de markt met Grizz. Kijk hoe hoog je kunt scoren in elk spel!

MEESTERSCHAP IN MINIGAMES
• Flitsfinish – Plak de juiste stickers zodat Panda de ultieme selfies kan maken. Maak een selfie van Panda en sleep de stickers naar zijn kop voor maximale punten en energie.
• Verdraaid goed – Draai de pannenkoeken van IJsbeer tot ze perfect zijn. Beweeg je apparaat om de pannenkoek om te keren. Hoe sneller je je apparaat beweegt, des te hoger de pannenkoek komt – maar pas op voor het plafond!
• Op rolletjes – Zorg ervoor dat Grizz de segwayrace glansrijk wint. Kantel je apparaat om de segway te besturen en scheur langs de checkpoints om meer energie te krijgen. Blijf op de weg, want dan ga je het hardst!
• Meesterproever – Swipe op de boerenmarkt gratis voedsel naar Grizz. Grizz ziet al dat heerlijke eten natuurlijk het liefst in zijn maag verdwijnen, maar pas wel op voor het vieze eten! Dat moet je opzij vegen.
• Beerista – Help Panda een topbarista te worden in een hip koffietentje. Kantel je apparaat en tik op de knoppen op het scherm om de juiste kop met de juiste vloeistof te vullen – en dien die dampende koffie daarna snel op!
• Het pad van de beer – Help IJsbeer alle oefeningen te doen die in zijn programma staan. Swipe 3 strepen om een extra krachtige beweging te maken en energie te krijgen. Als je een perfecte lijn maakt, krijg je extra veel punten!

MULTIPLAYER GEKTE
In de multiplayermodus neem je het op tegen je vrienden! Met de doorgeefmodus ontdek je snel wie de beste is!

SPEEL LEUKE DINGEN VRIJ
Verdien tijdens het spelen munten om grappige kostuums, accessoires en versieringen voor elk spel vrij te spelen.

Beleef in FREE FUR ALL veel plezier tijdens het spelen van allerlei minigames met Grizz, Panda en IJsbeer!

Schermafbeeldingen