ADVERTENTIE

Omschrijving

Maak plezier met de Happos als je op verkenning gaat in hun wereld en ontdek allerlei leuke manieren om samen te spelen in The Happos Family: Speeltijd. Van een reisje naar de ster
Maak plezier met de Happos als je op verkenning gaat in hun wereld en ontdek allerlei leuke manieren om samen te spelen in The Happos Family: Speeltijd. Van een reisje naar de sterren in een ruimteraket tot een dansfeestje, met de Happos kun je eindeloos spelen in deze helemaal gratis en advertentievrije app!

"・VERKEN Het safaripark van de Happos bevat allerlei leuke dingen die je kunt ontdekken.
・SPEEL Er zijn veel spannende activiteiten en spelletjes, dus het is altijd een feestje met de Happos.
・MAAK Van een raket kleuren en maken tot je eigen goochelshow, je kunt je creativiteit op allerlei manieren uitleven in The Happos Family: Speeltijd.
"

MAAK KENNIS MET DE HAPPOS
Al je favoriete Happos willen graag met je spelen. Party staat klaar om te dj'en voor zijn vrienden, terwijl Bella zich voorbereidt op haar grote optreden. Doe te gekke experimenten met Doc of help Striker en Fixit met het aanleggen van een voetbalveld. En dat is nog niet alles! De Happos kunnen niet wachten om met je te spelen.

ONTDEK HET SAFARIPARK VAN DE HAPPOS
"Er zijn zeven verschillende locaties in het safaripark van de Happos. Wil je de ster zijn in een voorstelling? Ga dan naar de goochelshow en help Bella om er een fantastisch optreden van te maken. En wat vind je van op een piratenschip varen en zoeken naar een verborgen schat? Captain Happo staat te wachten op zijn schip, dus stap aan boord. Verder zijn er geheime labs, grappige feestjes en nog veel meer plekken om te verkennen, dus genoeg verrassingen en manieren om met de Happos te spelen.

7 locaties, zoals:
• Discofeestje
• Optreden
• Voetbalstadion
• Wetenschappelijk experiment
• Reisje in een raket
• Piratenavontuur
• Bioscoop"

BEKIJK AFLEVERINGEN VAN THE HAPPOS FAMILY
Wil je even rustig zitten en naar een aflevering van je favoriete familie kijken? De Happos staan voor je klaar. Elke dag draaien er afleveringen van The Happos Family in de bioscoop, dus ga met je favoriete personages op de eerste rij zitten. Er draaien regelmatig nieuwe afleveringen, dus kom af en toe terug om de nieuwste te bekijken!

NIEUWE MANIEREN OM TE SPELEN
Het feestje met de Happos gaat maar door! Er komen regelmatig updates met nieuwe afleveringen en gloednieuwe manieren om te spelen.

Dit is het meest uitgebreide spel van de Happos tot nu toe en de enige plek waar bestaande en nieuwe fans met hun favoriete nijlpaarden kunnen spelen. Ontdek elke dag nieuwe manieren om te spelen in The Happos Family: Speeltijd.

Schermafbeeldingen