ADVERTENTIE
Teeny Titans

Teeny Titans

Teen Titans Go

Omschrijving

Verken | Verzamel | Vecht
Er heerst een heftige verzameldrang in Jump City – en Robin is ronduit geobsedeerd! Reis door de stad, op zoek naar actiefiguren, voltooi uitdagingen en
Verken | Verzamel | Vecht
Er heerst een heftige verzameldrang in Jump City – en Robin is ronduit geobsedeerd! Reis door de stad, op zoek naar actiefiguren, voltooi uitdagingen en opdrachten, doe mee aan toernooien en ontdek nog heel veel meer in dit spannende spel voor verzamelaars en vechtersbazen!

77 VERZAMELBARE ACTIEFIGUREN
Verzamel alle Teeny Titans-actiefiguren die door Jump City zijn verspreid! Iedere winkel heeft zijn eigen voorraad, die regelmatig wordt bijgewerkt, waardoor je iedere keer weer een nieuw assortiment hebt om te ontdekken!

Breid je Teeny Titans-verzameling uit met actiefguren van alle Titans – met daarnaast Terra, Kid Flash, de jaren 80-Titans, Red X, Batgirl, Silkie en nog allerlei andere verrassende namen!

STRIJD OM DE KLEINTJES
Stel je team samen en ga de strijd aan in spannende 3-tegen-3-gevechten! Ontdek de perfecte combinaties, train je teamleden en speel nieuwe vaardigheden vrij door gevechten te winnen. Laserzicht voor Starfire, wafelaanvallen voor Cyborg … De mogelijkheden zijn echt eindeloos!

Het gevechtssysteem is gemakkelijk onder de knie te krijgen en tegelijkertijd heel uitgebreid. Voordat je het weet maak je allerlei superstoere bewegingen met behulp van de strijdbalk. Het komt allemaal aan op keuzes maken en perfecte timing! Wissel wanneer je maar wilt van held, voer enorme combinatie-aanvallen uit en schakel al je tegenstanders uit!

VERKEN JUMP CITY
Heel Jump City ligt aan je voeten! Ga naar Zippy's Pizza, bekijk de actiefiguren in de speelgoedgrot van Lil' Alfred en ontdek allerlei andere locaties die je in het programma al hebt zien langskomen!

Het wemelt in Jump City van de andere verzamelaars, die maar wat graag de strijd met je aangaan! Daarnaast vind je er bondgenoten en tegenstanders met allerlei leuke opdrachten en verrassingen!

Volbreng speciale missies, doe mee aan enorme toernooien en krijg toegang tot nieuwe delen van Jump City, zodat je uiteindelijk de kampioen van het Teeny Megatoernooi wordt!

Schermafbeeldingen