ADVERTENTIE

Omschrijving

Met de gloednieuwe gratis Powerpuff Girls Story Maker-app kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten!Met de gloednieuwe gratis Powerpuff Girls Story Maker-app kunnen kinderen
Met de gloednieuwe gratis Powerpuff Girls Story Maker-app kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten!Met de gloednieuwe gratis Powerpuff Girls Story Maker-app kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten!

Ga samen met Blossom, Bubbles en Buttercup op een ongekend groot avontuur waarin JIJ beslist wat er gaat gebeuren!

Gaan de meisjes Mojo Jojo alwéér verslaan of weet het briljante meesterbrein deze keer eindelijk van wanten?

Bij dit spel ligt de nadruk op creativiteit en kunnen kinderen hun eigen Powerpuff Girls-animatie maken. Samen met hun ouders komen kinderen tot een uniek avontuur waarin ze alle creatieve ruimte krijgen die ze maar nodig hebben.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kind kan zijn favoriete Powerpuff Girls-personages op laten komen, voorwerpen toevoegen en daarna zelf de stemmen inspreken om de scène tot leven te brengen. Het uiteindelijke resultaat is een persoonlijk verhaal dat je gemakkelijk op een mobiele telefoon of tablet kunt opslaan, zodat je de creatie van je kind aan familie en vrienden kunt laten zien.

***Deze app bevat een advertentie voor Powerpuff Girls-speelgoed en koppelingen naar externe verkopers.***

Schermafbeeldingen