ADVERTENTIE
Toon Cup 2020

Toon Cup 2020

Cartoon Network

Omschrijving

Speel het superspannende voetbalspel Toon Cup 2020 helemaal gratis! Kies je favoriete Cartoon Network-personage uit, zoals IJsbeer van Wat Beren Leren, Batgirl van DC Super Hero Gi
Speel het superspannende voetbalspel Toon Cup 2020 helemaal gratis! Kies je favoriete Cartoon Network-personage uit, zoals IJsbeer van Wat Beren Leren, Batgirl van DC Super Hero Girls of Darwin van De Wonderlijke Wereld van Gumball! Verfijn je voetenwerk en werk samen met je ploeg zodat je vaak scoort en boven aan het klassement komt te staan!

In dit spel moet je doelpunten maken en tegelijkertijd de tegenstander bij jouw doel weghouden. En vergis je niet: scoren is lang niet zo eenvoudig als je denkt, want de doelman van de tegenstander is niet gek! Tackle, dribbel, pass en schiet de bal precies goed – en win het spel! Houd ondertussen je ogen goed open voor power-ups, want daarmee geef je je spelers flinke bonussen en de tegenstander flinke problemen! Supersnelheid en bananenschillen zijn nog maar een greep uit de complete selectie power-ups.


Het is pas voetbal als er een scheidsrechter op het veld loopt! Deze keer mag Nicole uit De Wonderlijke Wereld van Gumball aantreden als scheids. En kijk maar uit … Schimmig gestuntel wordt meteen bestraft!

Het spel verloopt razendsnel en het is superleuk om al spelend zo hoog mogelijke scores te halen! Blijf oefenen, zodat je op een dag jouw plaats op de eretribune kunt opeisen.

STEL EEN TEAM SAMEN
Stel een superteam samen met helden uit allerlei Cartoon Network-programma's, zoals:

·      Batgirl en Wonder Woman van DC Super Hero Girls
·      Craig en Kelsey van Craig van de Kreek
·      Quatre Bras en XLR8 van Ben 10
·      Robin, Cyborg en Raven van Teen Titans Go!
·      Appel en Uitje van Appel en Uitje
·      Finn en Jake van Tijd voor Avontuur
·      Gumball en Darwin van De Wonderlijke Wereld van Gumball
·      Blossom, Bubbles en Buttercup van de Powerpuff Girls
·      Grizz, Panda en IJsbeer van Wat Beren Leren
·      Mao Mao en Dascycloop uit Mao Mao: Helden met een Puur Hart

Stel een onverslaanbare ploeg samen en let daarbij goed op de sterke en zwakke punten van al je spelers: precisie, snelheid en schotkracht maken het verschil! Dit jaar doen er allemaal nieuwe spelers mee, onder wie Mao Mao en Dascycloop uit Mao Mao: Helden met een Puur Hart!

KIES JE LAND
Maak je keuze uit een wereldwijde landengroep en strijd in het Toon Cup-toernooi om het wereldkampioenschap! Speel wedstrijden en maak doelpunten om je score te verhogen en uiteindelijk boven aan het klassement te eindigen.

VOLTOOI DAGELIJKSE UITDAGINGEN
Je kunt van alles en nog wat vrij spelen, maar dan heb je wel een stapel munten nodig. Daarom hebben we dit jaar iets nieuws voor je: dagelijkse uitdagingen! Elke dag staan er nieuwe uitdagingen voor je klaar, dus let goed op het startscherm. Een paar voorbeelden van wat je mag verwachten:
Scoor 2 doelpunten met Bubbles van de Powerpuff Girls
Tackle 5 keer tijdens een toernooi
Speel de bal tijdens een toernooi 6 keer over naar een ploeggenoot

Schermafbeeldingen