ADVERTENTIE
Toon Cup 2019

Toon Cup 2019

Cartoon Network

Omschrijving

Schiet, tackle en scoor in Toon Cup, het gratis voetbalspel van Cartoon Network! Kies je favoriete personages uit Cartoon Network-programma's en speel mee in het ultieme voetbaltoe
Schiet, tackle en scoor in Toon Cup, het gratis voetbalspel van Cartoon Network! Kies je favoriete personages uit Cartoon Network-programma's en speel mee in het ultieme voetbaltoernooi. Verdien punten door wedstrijden te spelen en toernooien te winnen. Leer zo goed mogelijk spelen en werk perfect samen om een plaatsje boven aan het klassement te veroveren!

In dit spel moet je doelpunten maken en tegelijkertijd de tegenstander bij jouw doel weghouden. En vergis je niet: scoren is lang niet zo eenvoudig als je denkt, want de doelman van de tegenstander is niet gek! Tackle, dribbel, pass en schiet de bal precies goed – en win het spel! Houd ondertussen je ogen goed open voor power-ups, want daarmee geef je je spelers flinke bonussen en de tegenstander flinke problemen! Supersnelheid en schilden zijn nog maar een greep uit de complete selectie power-ups.

Het is pas voetbal als er een scheidsrechter op het veld loopt! Dit jaar mag Nicole uit De Wonderlijke Wereld van Gumball aantreden als scheids. En kijk maar uit … Schimmig gestuntel wordt meteen bestraft!

Het spel verloopt razendsnel en het is superleuk om al spelend zo hoog mogelijke scores te halen! Blijf oefenen, zodat je op een dag jouw plaats op de eretribune kunt opeisen.

Schermafbeeldingen