ADVERTENTIE
Slijmpraktijken

Slijmpraktijken

Ben 10

Omschrijving

Ben 10: Slijmpraktijken is de opvolger van het populaire, gratis spel Gumball Super Slime Blitz en dit keer zijn de uitdagingen groter, beter en SLIJMERIGER dan ooit! Speel met de
Ben 10: Slijmpraktijken is de opvolger van het populaire, gratis spel Gumball Super Slime Blitz en dit keer zijn de uitdagingen groter, beter en SLIJMERIGER dan ooit! Speel met de tien buitenaardse superhelden van Ben en klim zo hoog als je kunt, terwijl je obstakels vermijdt en munten verzamelt. Je komt onderweg Omni-versterkingen en grappige kostuums tegen. Of speel hoeden en beestjes vrij met bonusmogelijkheden die je helpen om nog hoger te komen.

HET DRAAIT OM SLIJM
Ren, spring en klim om het slijm te ontwijken. Maar dat is niet makkelijk. Je komt vliegende slijmballen, vijandelijke wezens, verdwijnende blokken en andere lastige vallen en gevaren tegen terwijl je probeert te ontsnappen en een nieuwe hoogste score te halen. Hoe hoog kun je komen voor het slijm je inhaalt?

30 VERSCHILLENDE PERSONAGES OM MEE TE SPELEN
Speel met alle tien de alienhelden van Ben, waaronder Quatre Bras, Vuurvlaag, Diamantkop, XLR8, Kanonbal, Shock Rock, Wildrank, Grijze Massa, Stinkvlieg en Overflow. PLUS aliens die Omni-versterkt zijn en maffe kostuums dragen. Wil je Shock Rock als houthakker zien? Of Diamantkop als ridder in een glanzend harnas? Je krijgt ze allebei en nog veel meer! In Slijmpraktijken kun je altijd nieuwe personages vrijspelen.

VERZAMEL BEHULPZAME BEESTJES
Achtervolg en verzamel allerlei beestjes met speciale krachten die je helpen langer te leven en hoger te klimmen. Zo kan Boze beer enorm snel door blokken heen slaan en laat Inktogen je op supersnelheid door de levels glijden. Blijf zoeken naar deze behulpzame vriendjes, want er zitten er nog veel meer in de levels verborgen.

Help Ben 10 om de beste slijmvechter ter wereld te worden in SLIJMPRAKTIJKEN.

Schermafbeeldingen