ADVERTENTIE
Aliens in Zicht: AR

Aliens in Zicht: AR

Ben 10

Omschrijving

Het is tijd voor helden in actie! Het zwaarste geboefte van Ben Tennyson keert terug, en hoe! Deze keer willen de slechteriken de wereld overnemen! Het is aan jou en Ben om ze ten
Het is tijd voor helden in actie! Het zwaarste geboefte van Ben Tennyson keert terug, en hoe! Deze keer willen de slechteriken de wereld overnemen! Het is aan jou en Ben om ze ten onder te brengen. Transformeer in alle tien de omniverbeterde aliens en vecht in 360 graden. Ontdek de kracht van Ben's omniverbeterde aliens en laat ieder teamlid flink de held uithangen. In Ben 10: Aliens in Zicht neem je het in AR op tegen de slechteriken! Dompel jezelf onder in de actie en laat het spel tot leven komen terwijl je je eigen heldenverhaal schrijft!

LEVENSECHTE AR-GEVECHTEN
Dankzij augmented reality (AR) zit je echt midden in de actie! De slechteriken vallen vanuit alle richtingen aan en het is aan jou om ze te verslaan. Gebruik je apparaat als radar, zodat je precies weet waar je die eindeloze hordes vijanden moet vinden. Neem het op tegen Circus Freaks, Weerhoofden en ander gespuis – en pak daarna de grote boeven zelf aan! De psychotische clown Zombozo, de gemuteerde en bijzonder criminele Bijenkoningin en de intergalactische, buitenaardse strijder Vilgax vragen allemaal om een flink pak rammel.

EEN EN AL ALIENKRACHTEN
Goed, er zijn eindeloos veel tegenstanders en jij bent in je eentje, maar je hebt de aliens uit Ben 10 aan je zijde! Transformeer in Quatre Bras, Diamantkop, Vuurvlaag, Stinkvlieg, Wildrank, Kanonbal, Grijze Massa, XLR8, Overflow of Shock Rock – en geef die vijanden ervanlangs met geweldige alienkrachten!

In Ben 10: Aliens in Zicht duik je in de wereld van Ben 10!

Schermafbeeldingen